Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Sugar Cup - lördagen den 30/4

Varmt välkomna till lördagens Sugar cup på vår fina terrängbana!!

Ni kommer först att träna olika typhinder som är vanligt förekommande i fälttävlan, vilket tar lite mer än en timme. Därefter tar vi pause, så ni får sitta av - lätta på sadelgjorden, och äta en medhavd fika. Under tiden pratar vi om banan, hur den ska ridas  och vad ni ska tänka på. Efter ca 20 minuters pause sitter ni upp igen, värmer några minuter - och därefter rider ni upp banan under stilbedömning. Som avslutning får ni era protokoll, och några avslutande tips och råd - OCH en fin rosett! 

Vi kommer att ha en liten enklare servering på plats, där vi säljer lite kaffe, dricka, fikabröd och godis - betalas med swish.

Att tänka på: krav att ha godkänd säkerhetsväst och hjälm, ta med ridspö, brodda om hästen är skodd (gräsbana), täckande benskydd är lämpligt (annars senskydd). Ta med eget vatten till att bjuda hästen och för avsvampning. 

Om ekipaget ej kan klara att rida kontrollerat och säkert har tränaren rätt att avbryta ritten, så inga onödiga risker tas för sin egen och andras säkerhets skull.

Ni skall ha skrittat och travat fram en liten stund (ca 15 minuter) innan utsatt tid.

Om ni ej betalt in i förväg, så kan man göra det på plats med swish.

 

Grupp 1 - kl.11.00 - ca kl.13.30

Tyra Kellander

Elsa Kellander

Wilda Westergren

Maja Chalmers

Maya Sturk

 

Grupp 2 - kl.14.30 - ca kl.17.00

Elvira Karlsson

Felicia Mahararens

Erika Lundqvist

Ronja Sundén Joge

Julia Hellberg

 

Återigen - välkomna till en roligt och utbildande dag!!!

Susanne & Tord