Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Westergrens Horse & Country

I början av maj 2014 startade Susanne Westergren ett eget företag - Westergrens Horse & Country.I huvudsak anordnas läger och weekendkurser för ryttare med tillgång till egen häst (begränsad möjlighet att hyra häst/ponny finns) .

Utöver detta erbjuds ridgrupper i veckorna för ryttare med egen häst. Ridgrupperna vänder sig till alla åldrar och kunskapsnivåer.

Företaget kommer att drivas hemma på anläggningen som har ett stort ljust ridhus med måtten 20x64 meter med en rymlig och fräsch nybyggt kafeteria och wc. På anläggningen finns även utebana med måtten 23x55 meter och tillgång till stor hinderpark. Under hösten och kommande vår påbörjas byggnation av en egen terrängbana. Vill du sträcka ut i en härlig galopp finns en 650 meter lång galopp-/travbana.

Susanne vänder sig till ryttare som har egen häst att medtaga först och främst, men begränsad möjlighet att hyra häst/ponny finns.  Kurserna och lägrena erbjuder: gemytlighet, god och hemlagad mat, individanpassad ridundervisning i mindre grupper, givande teorilektioner, uppstallning i rymliga boxar, daglig hagvistelse.

I en smakfullt nyrenoverad flygel på Räfsjö säteri tillhandahålls boendet, som ligger ca 700 m från anläggningen.

Läs mer om kursutbudet under respektive flik.

Susanne är diplomerad ridlärare - hippolog, och har bl.a. drivit egen ridskola i 13 år. Innan en allvarlig olycka satte stopp, var Susanne en aktiv tävlingsryttare - huvudsakligen i  fälttävlan. Där tävlade hon upp t.o.m. tvåstjärnig internationell klass med sin fina häst - Touch of Lyric xx. Mer om Susanne finns att läsa under fliken: Om oss

 

Är du sugen på att åka bort med din häst för intensiv träning, må bra och äta & dricka gott?

Anmäl dig och dina vänner på någon av de kurser/läger som erbjuds!