Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Westergrens Horse & Country

I början av maj 2014 startade Susanne Westergren ett eget företag - Westergrens Horse & Country.I huvudsak är det ponnyridskola, men även ridläger och weekendkurser anordnas för ryttare med eller utan tillgång till egen häst. 

Företaget  drivs hemma på anläggningen som har ett stort ljust ridhus med måtten 20x64 meter med en rymlig och fräsch kafeteria och wc. På anläggningen finns även utebana med måtten 23x55 meter och tillgång till stor hinderpark. Vi har även en fin terrängbana med stort vattenhinder. Vill du sträcka ut i en härlig galopp finns en 650 meter lång galopp-/travbana.

 Kurserna och lägrena erbjuder: gemytlighet, god och hemlagad mat, individanpassad ridundervisning i mindre grupper, givande teorilektioner, uppstallning i rymliga boxar, daglig hagvistelse.

I en mysig stuga alldeles intill ridbanan erbjuds boende till lägren tillika weekendkurserna..

Läs mer om kursutbudet under respektive flik.

Susanne är diplomerad ridlärare - hippolog, och har bl.a. drivit egen ridskola i 13 år på annan ort innan ridskolan startades upp på hemmaplan. Innan en allvarlig olycka satte stopp, var Susanne en aktiv tävlingsryttare - huvudsakligen i  fälttävlan. Där tävlade hon upp t.o.m. tvåstjärnig internationell klass med sin fina häst - Touch of Lyric xx. Mer om Susanne finns att läsa under fliken: Om oss

 

Är du sugen på att åka bort med din häst för intensiv träning, må bra och äta & dricka gott?

Anmäl dig och dina vänner på någon av de kurser/läger som erbjuds!