Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Weekendkurser för seniorer

 

Under hela året anordnar Susanne Weekendkurser för Dig som vill träna lite mer intensivt under ett par dagar. Tillgång till välutbildade hästar finns att hyra för dig som saknar egen häst.Undervisningen anpassas efter deltagarnas önskemål och inriktning.

I kursavgiften ingår alla måltider med dryck, uppstallning i box i luftigt stall, daglig utevistelse i hage, foder och boende.

Boendet sker i närliggande och mysig stuga (10 meter från ridbanan).

Så kommer din weekendsvistelse att läggas upp:

Lördag: Ni anländer ca. kl.10.00 och installerar er i stallet, därefter bjuds ni på förmiddagsfika och vi bekantar oss. Sen rids det första ridpasset, och ni är då indelade i två lämpliga grupper. När båda grupperna ridit färdigt intager vi lunch i anläggningens kafeteria, och medan maten smälter har vi dagens teoripass. På eftermiddagen rids det andra ridpasset.

 

 Till kvällen bjuds ni på trerätters middag med passande dryck till. Efter middagen lämnar jag er och tar hand om era hästar medan ni fortsätter kvällen på egen hand. 

 

Söndag - Ni bjuds på frukost med inslag av vad  den östgötska slätten kan erbjuda. Efter frukosten hålls ett teoripass, och därefter rider ni dagens pass.

Vi avslutar sedan kursen med gemensam fika och umgänge. Hemgång ca kl.13.00.

Weekendkurser anordnas efter överenskommelse - min. 2 deltagare - max 6 deltagare under hösten.

 2 st deltagare - pris: 3895 kr egen häst / 4395 kr lånehäst

3-4 st deltagare  - pris: 3295 kr egen häst / 3795 kr lånehäst

5-6 st deltagare - pris: 2195 kr egen häst / 2695 kr lånehäst

 

Möjlighet till självhushåll finns - då drar man av 1000 kr på ovanstående priser.

 

Intresseanmälan gör man via sms på 070-7620806 - så sänder jag ett anmälningsdokument som man fyller i och återsänder.

 

 

 

Varför inte åka bort och skämma bort dig och dina väninnor - samtidigt som du får träna intensivt på din guldklimp ett par dagar?