Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Slutet av terminen närmar sig, och sommarlovet nalkas! Till hösten kommer nya grupper startas upp i mån av tider.  Vid intresse att börja rida hos oss - hör av er till Susanne 070-7620806.

Det är även möjligt att starta upp nya grupper för Tord & någon enstaka plats ledigt i hans befintliga grupper - kontakta Tord 070-6715444.

Eftersom terminen närmar sig sitt slut, är dags att bestämma sig angående nästkommande termin. Senast den 1 juli skall önskemål av ändring, uppsägning av sin plats eller andra ändringar ha inkommit. Hör man inte av sig behåller man sin nuvarande plats, och är därmed betalningsskyldig.

Höstterminen börjar onsdagen den 17/8 för Susannes elever, och Tords elever börjar måndagen den 22/8.

Ha en fantastisk sommar - och om ni vill komma på ett av våra ridläger, så finns det lite platser kvar!!

VI BYTER MAILADRESS FROM 31/1-21 - NI NÅR OSS FORTSÄTTNINGSVIS PÅ: info@wehc.se

 

WeH&C är ett familjeföretag som drivs makarna Westergren.

Här finns en komplett ridanläggning med stort ridhus 20 x 64 m inrett med härlig värmeläktare bl.a, utebana, med bra underlag, terrängbana, stor hinderpark, härliga ridvägar i naturen runt knuten m.m.

Tord håller lektionsverksamhet för privata ekipage, främst i hoppning -  hemma på gården, men även ute på andra anläggningar. Tord har många års erfarenhet av att träna ekipage på alla nivåer och i alla åldrar, i såväl hoppning, dressyr och terräng. De flesta som rider är med i fasta grupper, men det finns även möjlighet att rida privat och även rida med enstaka gång i befintlig grupp.

 Susanne har en egen liten ponnyridskola hemma på gården, och har även privatgrupper och privatlektioner - alla kategorier av ryttare.  

Susanne har även  ridläger på de flesta skolloven och weekendkurser - både för de med egen häst och de som behöver låna häst. Weekendkurserna riktar sig främst till vuxna.     

Terrängträningar på egen bana, inomhusterräng, träningstävlingar, tävlingsverksamhet i fälttävlan och hoppning är andra delar som ingår i företaget.

 

 

 

 

Tord & NuEller Aldrie under ärevarvet för Breeders Trophy 2013.