Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Sommarens ridläger

Passa på att träna mer - nu när det är tävlingsstopp för alla som inte är yrkesverksamma!! För Er som brinner för terräng och fälttävlan finns platser kvar på ett träningsläger i fälttävlan 13-16/5 för ungdomar & för vuxna den 10-11/7!!

 

Vi erbjuder 6 st gemytliga ridläger med få deltagare (10-12 st) i en härlig miljö för barn och ungdomar i alla åldrar. Anläggningen består av ett stort ridhus 20 x 64 meter med stor och fin cafeteria, mysigt stall, utebana, fin hinderpark, egen terrängbana, jättefina uterittsmöjligheter runt knuten, trav- och galoppbana på gräs. Boendet är beläget i en charmig stuga 10 meter från stallet.

Vi har välutbildade ponnyer varav flera har tävlat hoppning och fälttävlan.

När tid finns och vädret tillåter får man mer än gärna ta ett dopp i den uppvärmda poolen.

All ridundervisning hålls av Susanne Westergren - diplomerad ridlärare med över 25 år i branchen. På fälttävlanslägret den 13-16/5 står Tord Westergren, som har många års erfarenhet av fälttävlan i svår klass och undervisning på alla nivåer - för hopp- och terrängträningen.

Maten är hemlagad med stor omsorg.

 

 

  

 13-16/5  -  4-dagars fälttävlansläger för ungdomar med terrängerfarenhet. Här har du ett läger där du tränar intensivt med olika övningar/linjer på vår fina terrängbana varje dag. Vi blandar även andra nyttigheter såsom dressyr, banhoppning m.m.

Detta ingår i priset: 7 ridpass, teori, alla måltider, boende, begränsad tillgång till hage, box för medtagen häst alt. hästhyra för lånehäst. Vi samlas kl.10.00 första dagen, och lägret avslutas kl.13.00 sista dagen.

Pris: 3995 kr     FLERA PLATSER KVAR!

 

14-18/6  -  5-dagars hoppläger med övernattning för barn och ungdomar från 11 år och uppåt. Förkunskapskrav: ska kunna hoppa bana på 70 cm och uppåt, samt galoppera i grupp i skogen. Här har du ridlägret som blandar hoppinriktad träning med härliga uteritter och annat skoj! Du får även prova på hoppning på terränghinder. Du som är terrängintresserad - skriv det på din anmälan, så skräddarsyr vi ditt läger.

Detta ingår i priset: 9 ridpass, praktisk hästkunskap, alla måltider, boende, tillgång till hage och box för medtagen häst alt. hästhyra för lånehäst. Ridningen varieras mellan: dressyr, hoppning, prova på-terräng, uteritt m.m. Vi samlas kl.10.00 första dagen, och lägret avslutas kl.13.00 sista dagen.

Pris:      4995 kr      FULLT!!!

 

21-24/6  -  4-dagars dagridläger (ca kl. 9-16) för de yngre fr. 7 år. Detta ingår i priset: 7 ridpass, praktisk hästkunskap, lunch, fika och massor av skoj.  Utöver detta ingår hästhyra för de som lånar häst, alternativt boxhyra för de som tar med sig egen häst. Näst sista dagen får de som vill sova över. Då har vi 5-kamp och tittar på film, därefter sover vi tillsammans i cafeterian. Ridningen är av varierande slag för att de ska få prova olika saker. Förkunskapskrav - du skall kunna rida utan ledare, men kan få hjälp i övrigt - då det finns många hjälpledare. Lägret avslutas kl. 13.00 sista dagen.

Pris:    2895 kr      FULLT!!!

  

28/6 - 2/7  -  5-dagars hopp- och fälttävlansläger med övernattning  - för ungdomar fr 12 år - med allt från prova på-terräng upp till p80 / h90.  Här har du lägret som förläggs på hopp- och terrängbanan (för de som vill) !! Övriga ridpass är riktade mot vad  hopp- och fälttävlanshästen behöver. Övrig info - se ovanstående övernattningsläger. För dig som vill intensivträna hoppning eller terräng! På din föranmälan (sms) ska du skriva om du vill vara hopp- eller fälttävlansinriktad.

 Start 28/6 kl.10.00 och avslutas 2/7 kl.13.00.

Pris:    4995 kr      FULLT!!!

 

5-9/7  -  5-dagars hopp- och fälttävlansläger med övernattning för ungdomar från 13 år - med allt från prova på-terräng upp till p80 / h90. Här har du lägret som förläggs på hoppbanan och till stora delar på vår fina terrängbana - beroende på vilken inriktning du vill ha! Övriga ridpass är inriktade på vad hopp- och fälttävlanshästen behöver. Ett läger för dig som vill lära dig mer om fälttävlans- och hoppsportens underbara värld! På din föranmälan (sms) ska du skriva om du vill vara hopp- eller fälttävlansinriktad.

Start 5/7 kl.10.00 och avslutas 9/7 kl.13.00.      FULLT!!!

Övrig info - se ovanstående.

Pris:     4995 kr

 

 12-16/7  5-dagars ridläger med övernattning för barn från 10 år som vill ha allt det härliga som hör ett ridläger till!! Förkunskapskrav: du ska kunna rida i alla gångarter och hoppa banor på 50 cm och uppåt.  Detta ingår i priset: 9 ridpass, teori , alla måltider, boende, hästhyra alt. tillgång till box och hage till medtagen häst. Ridpassen blandas mellan hoppning, dressyr, uteritt, bruksridning, prova på-terräng och annat skoj!!

Start 12/7 kl.10.00 och avslutas 17/7 kl.13.00.

Pris:     4995 kr       FULLT!!!!

 

     

    

           

 

För bokning skicka sms till Susanne 070-7620806 - så skickas en anmälningsblankett med betalningsinformation.

Man räknas som anmäld då lägeravgiften är inbetald (platsen hålls i 5 dgr när sms har inkommit).