Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Tords verksamhet

Tord ger ridlektioner i såväl hoppning, dressyr som terräng. Den huvudsakliga verksamheten hålls på den egna anläggningen - Ängshult, Motala, men även träningar på andra orter arrangeras.

På den egna anläggningen finns en utebana med grus- & träflisblandning med måtten 25 x 55 meter, och ett ridhus 20 x 64 meter - som i skrivande stund håller på att färdigställas för att kunna användas ht-12, och som kommer att innehålla såväl: värmeläktare, kalläktare, wc mm. En stor hinderpark finns att tillgå med både klassiska typhinder och även terränginspirerade hinder.

Varannan vecka åker han till Kinda och Boxholm för att hålla hoppträningar, vilket han har gjort i över 15 år nu.

Dessutom åker han ut och ger kurser efter beställning  runt om i landet - RING & BOKA!  

Tords lektioner präglas av nogrannhet, problemlösning, variation, utveckling & envishet. Ekipagen arbetas utifrån deras förutsättningar - då når man längst - och har roligt tillsammans!

En nyhet från och med sommaren 2012 är att han numera tar emot hästar för vidareutbildning igen. Dock bara i liten skala, då han är mycket nogrann att han skall ha ordentligt med tid att avvara för denna individ - då blir arbetet som mest kvalitativt!

Här har vi en vy över ridhuset i "sin nya kostym" - där du som elev kan rida dina träningar.