Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Hyra ponny på höstlovet

 Mellan den 1-6/11 finns det möjlighet att hyra en av våra fina ridskoleponnyer i 5 dagar (du får sprida ut dina dagar som du vill) väldigt förmånligt.  Priset för 5 dagar är 400 kr, och då ska du endast rida ute i naturen 4 av dessa dagar - ej på ridbanan eller ridhuset. En dag kan du byta ut din uteritt mot ett ridpass på bana (dock ej hoppning eller bommar.  Man hämtar sin häst i hagen själv, och tar den till stallet där man sköter om den och gör iordning den för ridningen. Man mockar minst 1 stor skottkärra vid 3 av ridtillfällena i lösdriftshagarna/lösdriftshallarna. Man hjälper även till att packa höpåsar.

Man kan välja på att rida från kl 10.00-15.00, eller från kl 17.00-18.00. All annan tid ska hästen vistas i hagen för att säkerställa att de ej missar någon måltid. Om man väljer att ta ett ridpass på bana, ska detta ske när det är ljust ute - så att man ej behöver tända.

 

# Du skall alltid förlägga hela ridpasset ute i naturen (undantag 1 dag)

# Max ridtid 60 min. Skritta fram minst 5 min, och skritta av minst 5 min (ta även pauser mitt i).

# Ingen hoppning!!

# Du som förälder har ansvar för ditt barn/ungdom och hästen, om något händer!

# Hyrtagaren får ej vistas ensam i stallet, utan måste ha sällskap av målsman. Äldre ungdomar får ta sällskap av varandra, men det är fortfarande du som målsman som bär ansvaret.

Mer info står i kontraktet som skrivs mellan Dig & Susanne. För bokning - prata med Susanne!