Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Jullovsläger 

December närmar sig - dags att tänka på julklappar....., och vad vore roligare än att gå på ett terrängläger - fast inomhus, eller gå på ett ridläger på jullovet??!!

 

2-4/1 - ett 3-dagarsläger fr. 10 år, med övernattning i vår mysiga stuga. Deltagarna kommer att delas upp i två jämna grupper (beroende på hur många anmälningar som kommer in, och ridpassen kommer att vara av varierande art - så de får göra lite av varje!

I lägeravgiften ingår: 6 st ridpass, teori, alla måltider, boende och häst- alternativt boxhyra - och mycket annat mysigt och hästigt!!! För de som tar med egen häst finns det endast möjlighet att ha hästen ute i liten rasthage max 1 h. Man tar med eget foder om man har egen häst med sig.

Lägret börjar kl.10.00 första dagen, och slutar ca kl 16.00 sista dagen efter en gemensam fika (lunch ingår även denna dag).

Vill ditt barn inte sova över - prata med Susanne, så hittar vi en lösning.

Pris: 3995kr + 200 kr om du vill ha avbokningsskydd.

 

2-4/1 - ett 3-dagarsläger med inomhusterräng som fokus. Vi blandar dressyr, markarbete med olika övningar på terränghinder inomhus - jättekul!! Detta läger vänder sig till de med lite längre riderfarenhet, då många av hindren ej går att sänka - och för att gruppen/grupperna ska bli så jämna som möjligt. I övrigt - läs på ovanstående läger (lägren är samtidigt, men har olika inriktning). Eventuellt kommer Tord att hålla i någon av terränglektionerna om önskemål finns.

Pris: 3995 kr + 200 kr om du vill ha avbokningsskydd.

 

 

 

 

                   

 

 

 

 

För bokning - kontakta Susanne på 070-762 08 06 ( sms och uppge mailadress)

 

VÄLKOMNA!!!